JEDNOSMJERNI LEŽAJEVI - LANCI - REDUKTORI BRZINE - ELEKTRO MOTORI - ELEKTRO PUMPE ZA EMULZIJU - PLASTIČNI UPRAVLJAČKI ELEMENTI - VIBRO MOTORI - HIDRAULIČNE PUMPE - INDUSTRIJSKA PROCESNA ELEKTRONIKA - METALNE I PLASTIČNE OBUJMICE - PLINSKI AMORTIZERI - PUŽNE SPIRALE - VALJCI ZA TRANSPORTNE SUSTAVE
Primjena:

Paleta proizvoda

Paleta proizvoda tvornice Roll-ven se ukratko može svrstati u navednu podjelu, a treba spomenuti svojstvo proizvodnja valjka "po mjeri", čak i u malim serijama.

Možemo ponuditi valjke s rasponom promjera od 12 do 200 mm i različitih duljina, koji se mogu koristi u najrazličitijim sektorima.

 

 

 

VALJCI ZA TRANSPORTNE SUSTAVE

 

Opis

Cijenjeni klijenti

Novost u ponudi tvrtke Reducta IM d.o.o. su valjci ili rolice za transportere. Zastupamo talijansku tvornicu Roll-ven S.p.A koja je sa 35 godina iskustva u proizvodnji transportnih valjaka vodeći proizvođač u Italiji. Neprestano ulaganje u proizvodnju te inovacije u svom sektoru, izdigle su Roll-ven iznad konkurencije po pitanju kvalitete i cijene. Proizvodi tvornice Roll-ven su kvalitetni, dugotrajni te je za njih izdan certifikat UNI EN ISO 9001:2008.

Većina proizvodnje koja karakterizira tvornicu Rollven je veliki izbor valjaka pogodnih za posebne namjene s posebnim strukturnim značajkama: