JEDNOSMJERNI LEŽAJEVI - LANCI - REDUKTORI BRZINE - ELEKTRO MOTORI - ELEKTRO PUMPE ZA EMULZIJU - PLASTIČNI UPRAVLJAČKI ELEMENTI - VIBRO MOTORI - HIDRAULIČNE PUMPE - INDUSTRIJSKA PROCESNA ELEKTRONIKA - METALNE I PLASTIČNE OBUJMICE - PLINSKI AMORTIZERI - PUŽNE SPIRALE - VALJCI ZA TRANSPORTNE SUSTAVE
Elektromotori Elektromotori za dizala Motori visokih performansi


Primjena:

Primjene elektromotora su različite, od transporta, pogona, pozicioniranja, miješanja, mljevenja itd.

Kako su primjene različite, tako se i proizvođači kao što je Lafert, prilagođavaju pulsu tržišta pa tako postoje elektromotori različitih tipova, konstrukcija izvedbe, snage i slično.

 

Tipovi:

Elektromotori su podijeljeni na nekoliko skupina ovisno o aplikaciji kojoj su namijenjeni.

 

Kataloge možete preuzeti sa sljedećih linkova:

 

 

ELEKTROMOTORI

 

Opis

Današnji strojevi i uređaji se konstruiraju s elektromotorom kao osnovnim pogonom i bilo bi ih teško zamisliti na ručni pogon.

Elektromotori su sastavni dio većine strojeva i uređaja kako u industriji tako i u kućanstvu te postoji potreba za velikim rasponom različitih tipova elektromotora ovisno o aplikaciji gdje se ugrađuju.

Tvornica Lafert svojim proizvodnim programom, kako standardnim tako i specijalnim, kontinuirano prati potrebe tršišta te razvija nove tipove elektromotora, a također unaprjeđuje starije tipove koji su se već dokazali na svjetskim tržištima.

Reducta-IM d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik za Republiku Hrvatsku može ponuditi cijelu proizvodnu paletu tvornice Lafert koja, važno je naglasiti, proizvodi elektromotore prema europskim i svjetskim standardima te je za njih moguće dobiti potvrdu o sukladnosti.